click tracking
OPUS45 who

OPUS45

Pasted Graphic 10
STEIN LETTERS 4 35ip

opus45 quality restauration steinway

OPUS45 is Jeroen Hommels: een zeer gemotiveerde pianist (en hobby accordeonist) in hart en nieren, en muziekvreter van de eerste orde. Jeroen leeft van de liefde voor muziek, voor piano en voor de S T E I N W A Y. Hij kent elk detail van de 160 jaar S T E I N W A Y vleugelbouw. Wie heeft er nou echt alle boeken over en van S T E I N W A Y, en ze ook nog gelezen…. Hij beschouwt S T E I N W A Y vleugels als het toppunt van de pianobouw: wetenschap, klank en techniek komen samen.

Zijn leven lang heeft hij S T E I N W A Y S gekocht, gespeeld en weer doorverkocht aan mede-muzikanten. Terwijl zijn academische werkzaamheden elders lagen… Medio jaren '90 heeft hij OPUS45 opgericht om de mooiste S T E I N W A Y S bereikbaar te maken voor een brede laag van toegewijde pianisten, en gekozen om daar ook zijn vak van te maken.

Hij heeft zich in die jaren ook bezig gehouden met de internationale handel in gebruikte S T E I N W A Y vleugels. Vele
S T E I N W A Y vleugels zijn zowel naar de particulier of vakhandel verscheept. S T E I N W A Y S in originele staat, maar ook volledig gerestaureerde top-vleugels voor grotere podia.

De kwaliteit van zijn S T E I N W A Y S heeft hij alleen kunnen realiseren met een team van zeer gekwalificeerde mensen: ervaren pianotechnici, kundige stemmers en super materiaaldeskundigen. Bij een S T E I N W A Y restauratie geldt dat kwaliteit boven alles staat. En gecombineerd met streven naar de scherpste prijs: geen dure winkelpanden of verkoopafdelingen.

Wij leveren de beste kwaliteit en de beste service aan de klant.


Mail voor meer info, klik hieronder op OPUS45 B.V. Steinway Service :