click tracking
OPUS45 only Steinway

OPUS45

Pasted Graphic 10
STEIN LETTERS 4 35ip
Waarom alleen S T E I N W A Y & S O N S ? 

Op 99% van de concertpodia wordt een S T E I N W A Y vleugel gebruikt. Niet omdat het de goedkoopste of duurste is, maar omdat
S T E I N W A Y de beste pianobouwer ter wereld is! 

De S T E I N W A Y vleugels kenmerken zich ook als een waardevaste investering voor elke pianospeler, maar vaak betekent dit ook gewoon een 
forse investering… Nieuwprijzen van   S T E I N W A Y instrumenten ontwikkelen zich echter ook altijd nog omhoog (zie prijsontwikkeling). 

OPUS45 laat zien dat een 
volledig gerestaureerde S T E I N W A Y  toch betaalbaar is, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bij ons kan ook voor minder geld een goede S T E I N W A Y vleugel worden gekocht met potentie voor verdere investering. 

Scherp inkopen én jarenlange ervaring met S T E I N W A Y vleugels: dat is onze kwaliteit. 

S T E I N W A Y vleugels zijn over het algemeen zeer kostbaar en behoren tot het topsegment van de pianomarkt. De fabricage van de instrumenten is puur handwerk en de materialen die hier voor worden gebruikt zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Onze
 vleugels van S T E I N W A Y komen uit alle windstreken, maar alleen de beste en de gezondste uit de Hamburg fabriek worden door OPUS45 ingekocht. 

Wij reizen heel Europa en Amerika af om de mooiste en beste vleugels naar Nederland te halen. Uiteraard tegen een scherpe prijs. Soms zelfs bijna nieuwe, en altijd geldt: wij restaureren naar S T E I N W A Y nieuwstaat. 

Ja, we verkopen alleen maar de mooiste instrumenten  van S T E I N W A Y & S O N S ! 
P1090059Mail voor meer info, klik hieronder op OPUS45 B.V. Steinway Service :